23948sdkhjf

Brødrene Dahl køber Øland

For at leve op til ambitionen om at være blandt ventilationsmarkedets førende spillere har Brødrene Dahl opkøbt Øland A/S.
Brødrene Dahl har meldt klart ud, at virksomheden ønsker at være blandt de førende spillere på markedet for professionelle ventilationsløsninger. Med opkøbet af Øland A/S er Brødrene Dahl godt på vej til at opfylde sin strategiske målsætning inden for dette forretningsområde.

Som en naturlig konsekvens af den markante vækst inden for stort set alle former for ventilation i bygninger satser Brødrene Dahl nu for alvor på dette vækstmarked ved at opkøbe Øland A/S fra de hidtidige hovedaktionærer.

Øland har egen udviklingsafdeling, produktion og lager i henholdsvis Ballerup, Vejle, Åbenrå og i Lund i Sverige og beskæftiger p.t. godt 100 medarbejdere. Omsætningen ligger i omegnen af 150 mio. kr.

Med købet af Øland udbygger Brødrene Dahl markant sin position som på det voksende ventilationsmarked i Danmark. Under forudsætning af en tilfredsstillede due dilligence proces.vil den formelle overtagelse af Øland ske senest den 1. juni 2008.

Ledelsen i Øland fortsætter
- Beslutningen om at sælge Øland til Brødrene Dahl er den lykkelige konklusion på lang tids overvejelser om, hvordan jeg bedst muligt vil kunne sikre den fortsatte udvikling og vækst af mine virksomheder inden for det specialiserede ventilationsmarked. Med Brødrene Dahl som ny ejer har Øland fundet et godt match - og den bedst tænkelige partner, som kan hjælpe Øland med at nå sine høje mål. For Brødrene Dahl har både den finansielle styrke til at sikre den fremtidige udvikling og en kompetent organisation med et stærkt branchekendskab, siger administrerende direktør Johnny Øland, som sammen med sin søster har solgt aktiemajoriteten i Øland A/S til Brødrene Dahl.

Som en del af aftalen om at Brødrene Dahl køber Øland, er det aftalt, at Johnny Øland fortsætter som daglig leder af virksomheden, der fremover kommer til at indgå som et datterselskab i Brødrene Dahl. Tilsvarende vil den samlede stab af ledere og medarbejdere i Øland fortsætte i deres hidtidige funktioner.

Kilde: Øland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103