23948sdkhjf

Viden om indeklima skal ud til alle

Dansk Ventilation styrker informationsarbejdet ved at ansætte direktør Christen Galsgaard. Informationsarbejdet rettes både mod virksomheder, institutioner og private.
Brancheforeningen Dansk Ventilation vil styrke sit arbejde med at informere om indeklimaets betydning for menneskers sundhed, indlæring, effektivitet og økonomi. Derfor er direktør Christen Galsgaard tiltrådt som leder af foreningens informationsafdeling, hvor der i forvejen var to medarbejdere.

Dansk Ventilation er faglig organisation for de danske virksomheder, der udvikler og producerer teknik og teknologi til forbedring af indeklimaet i boliger, virksomheder og institutioner. Virksomhederne arbejder tæt sammen med indeklimaforskere om at omsætte de nyeste, videnskabelige resultater til praktiske løsninger, og Danmark har en også efter international standard førende position på området.

I de senere år har Dansk Ventilation optrappet sin indsats med at informere bredt om indeklimaets betydning og om nye løsninger, som kommer på markedet til brug i virksomheder og private hjem. Med ansættelsen af Christen Galsgaard styrkes informationsarbejdet ganske væsentligt. Han har arbejdet i branchen i mange år og har stor viden om såvel teknik som udvikling og udførelse af indeklimaanlæg.

Formand i Dansk Ventilation, direktør Dan Stjernegaard, Lindab A/S, siger om informationsarbejdet, at der er stigende fokus på indeklimaets betydning, og at foreningen lægger stor vægt på at dele ud af sin viden på området:

- Det gælder forebyggelse af en lang række sygdomme, det gælder energibesparende foranstaltninger, det gælder menneskevenligt byggeri, og det gælder tekniske og teknologiske løsninger, som vi som danskere kan være mere end en lille smule stolte af. Derfor lægger vi som brancheorganisation stor vægt på at informere danskerne sagligt om, hvad et godt indeklima betyder for os i hverdagen, siger Dan Stjernegaard.

Kilde: Dansk Ventilation

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078