23948sdkhjf

Hvad siger du til et afløb under dørmåtten?

Unidrain satser på bryggerset med ny idé.
Den nordsjællandske producent af afløbsløsninger, Unidrain, vil fokusere på bryggerset og lancerer en løsning, der skal holde dørmåtten ren og tør.

Et nyt måttesystem kan samle både snavs og vand fra støvler, som kommer hjem efter en trasketur. Under måtten er der et afløb, som skal kobles direkte til bryggersets eksisterende afløbsystem, og det kan installeres i alle huse, der har gulvkonstruktioner med fliser, men Unidrain tror først og fremmest på, at det vil appellere til nybyggerier, hvor mnan tænker drømmeløsninger ind i designet fra start.

Ved at tænke mere på bryggerset - et overset rum i forhold til køkken og badeværelse - tror Unidrain, at installatører kan opnå noget mersalg til sine kunder.

- Efterår og vinter er højsæson for indendørs arbejder, så hvorfor ikke benytte mødet med kunden til at introducere løsninger til entreen eller bryggerset? Eller hvad med at bruge håndværkerfradraget som et selling point? Det er jo ved at være sidste chance at få fradraget for 2015. siger Peter Secher, direktør hos Unidrain.

Den forventede grossistpris for måtteløsningen ventes at blive cirka 9000 kroner. Dertil kommer forbrugerens omkostning til installation.

Er det for stor en mundfuld, kan Bauhaus aktuelt tilbyde en sort smudsmåtte til kr. 49,95, som ingen installation kræver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078