23948sdkhjf

Nu får Fredericia sin såkaldte "tørhavn"

Et nyt transportcenter skal skyde op i den nye erhvervsforstad Danmark C.
Fredericias nye erhvervsforstad ”Danmark C” får et nyt transportcenter, skriver lokalavisen Fredericia Dagblad.

Fredag tager havneselskabet Associated Danish Port det første spadestik til Danmarks første såkaldte tørhavn, Danmarks Multimodale Transport-og Logistikcente.

Den første lejer i det nye transport-og logistikcenter bliver virksomheden Otto Schachner, der er Europas største udbyder af personlige værnemidler og som omsætter for mere end 1,4 mia. kr. årligt.

Der bliver tale om 4000 kvadratmeter lager og 650 kvaderatmeter kontorfaciliteter i to etager med showroom og kantine for medarbejderne.

Associated Danish Ports har i første omgang købt 200.000 kvadratmeter erhvervsjord i Prinsessens Kvarter på den nordlige side af Skærbækvej, tæt på Taulov.

- For os er beliggenheden i DMTC-området oplagt af flere årsager. Placeringen tæt på motorvejen giver os nogle muligheder for at optimere vores forretning og give os større synlighed. Derudover ligger der nogle meget spændende udviklingsperspektiver for hele området, hvor der på sigt kan skabes synergi mellem virksomhederne, siger adm. direktør Jan Lund fra Otto Schachner.

Byggeriet står færdigt i sommeren 2016, hvis planen holder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093