23948sdkhjf

1,5 millioner mursten: Egernsund Tegl lander ny storordre

Selskabet skal levere stenene til renovering af 492 boliger i Aalborg.
I Aalborg-bydelen Skalborg er Hasseris Boligselskab i gang med at fremtidssikre Grønnegården – et tidstypisk eksempel på alment boligbyggeri fra 1970'erne.

Projektet skaber nu også arbejde i det sydjyske, idet Egernsund Tegl har fået til opgave at levere intet mindre end 1,5 millioner mursten samt en stor mængde overliggere til renoveringen, der samlet set løber op i godt en halv milliard kroner.

- Vi har arbejdet længe med projektet i tæt samarbejde med arkitekter og rådgivere. Ordren er kommet i hus i august måned, og vi påbegynder leverancerne allerede her ultimo september, fortæller direktør Bjarne Sjørring til Building Supply.

Den store ordre svarer i runde tal til godt 200 parcelhuse og forstærker en i forvejen positiv udvikling hos Egernsund Tegl:

- Vi har en meget fin pipeline med projekter og forventer et endnu bedre resultat i år end sidste år. Ordren bekræfter den positive udvikling, vi fortsat oplever i markedet, siger Bjarne Sjørring.

Egernsund Tegl er salgsselskabet bag fem danske teglværker og har netop ansat to nye konsulenter for at klare den stigende efterspørgsel på rådgivning. Samtidig er der iværksat nye tiltag for at styrke indsatsen på eksportmarkederne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079