23948sdkhjf

Swedoor satser på ny eksklusiv dør-serie

Swedoor vil med en storstilet kampagne sætte fokus på, at døre kan tilføre boligen den kant og elegance, som den moderne boligejer efterspørger. Virksomheden vurderer, at der er et marked for high end dørløsninger og tager nu derfor skridtet fuldt ud og lancerer Danmarks mest eksklusive dør.
Danske Swedoor, der er leverandør af dørløsninger til indvendig og udvendig brug, søsætter i foråret en storstilet kampagne, der skal sætte døren på dagsordenen rundt om i de danske hjem.

I de seneste år har flere og flere indset, at valget af døre på mange måder har indflydelse på boligens funktion og udseende, og at indvendige døre kan bruges til at skabe forskellige effektfulde virkninger med lyd, lys og design. Der er både muligheder og signalværdi i en flot dørløsning, og efterspørgslen på smukke og eksklusive døre er derfor stigende.

- Trendmæssigt kan vi konstatere, at forbrugerne længe har ledt efter dørløsninger i en højere kvalitet end de traditionelle døre, men også efter noget, der skiller sig mere ud. Det har hidtil været svært at finde eksklusive døre af høj kvalitet, der passer ind i den moderne minimalistiske byggestil. Derfor lancerer vi nu Selection by Swedoor, et alternativt valg til den stilbevidste forbruger, hvor der virkelig er kælet for detaljerne, hvor intet er overladt til tilfældighederne og intet er standard, siger Kirsten Haarbo, salgschef i Swedoor. Hun forventer, at forårets kampagne kan ændre billedet og for alvor sætte fokus på døren.

Selection by Swedoor er en dørløsning til det mest stilbevidste forbrugersegment, som nu får mulighed for selv at designe sine døre. Det sikrer et meget unikt og personligt produkt, og kunden kan fx vælge mellem otte træsorter, forskellige strukturer i træet, flere farver, mat eller blank overflade og forskellige typer glasindsatser. Dertil kommer en mulighed for at skræddersy døren med en profileret kant, evt. i en anden træsort. Dør-serien har desuden skjulte hængsler, hvilket er lidt af en verdensnyhed. Det er dog ikke den eneste detalje, der får døren til at skille sig ud. Også på lydsiden er produktet gennemarbejdet for at leve op til den moderne forbrugers krav til sindsro og ørenlyd i boligen, idet dørene er lydabsorberende.

Den eksklusive dør-serie skal fungere som blikfang for Swedoors kampagne og dermed rette opmærksomhed på de mange muligheder, der findes for at forskønne boligen med en velegnet dørløsning.

Kilde: Swedoor

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157