23948sdkhjf

Sådan renoverer du en etageejendom

Nyt katalog giver 16 bud på, hvordan et renoveringsprojekt i en etageejendom kan gribes an.
Videncenter for energibesparelser i bygninger har lanceret et nyt katalog om etageejendomme.

Katalogets i alt 16 energiløsninger er målrettet både håndværkere og rådgivere og handler om alt fra varmecentraler og ventilation til etageadskillelser, facade og mansardtage.

Samtlige løsninger er illustreret med tegninger og indeholder en tjekliste, som trin for trin gennemgår, hvad man skal være opmærksom på, når man monterer nye installationer eller renoverer bygningsdele.

- Vi har lagt stor vægt på at gøre de enkelte energiløsninger til et konkret værktøj, så det er nemt og hurtigt at overskue, hvordan man renoverer og samtidig nedbringer bygningens energiforbrug. Det er lige til at gå til, og har man brug for hjælp til besparelsesberegninger, kan man anvende den uvildige beregner på Videncentrets hjemmeside, siger centerleder Vagn Holk.

Ud over de 16 Energiløsninger til etageejendomme stiller Videncentret også 52 energiløsninger til parcelhuse til rådighed. De kan for manges vedkommende også benyttes til etageejendomme.

Det gælder særligt for Energiløsningerne om renovering af klimaskærmen, da konstruktionerne i etageejendomme og parcelhuse ofte ligner hinanden.

Energiløsningskataloget for etageejendomme kan findes på www.byggeriogenergi.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078