23948sdkhjf

Ringkøbing-klenodie renoveres for over 100 millioner

KPF/Brøgger er valgt som arkitekt for renoveringen af Career Campus i Ringkøbing.
RealDania har givet tilsagn om 115 mio kr. til renoveringen af det Plesner-tegnede hus fra 1911, som huser bostedet Career Campus. Nu er KPF/Brøgger Arkitekter blevet udpeget som det firma, der skal stå for renoveringen, skriver lokalavisen Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Career Campus er ment som et attraktivt bosted for studerende på videregående uddannelser, praktikanter og nyuddannede unge, som er flyttet til Ringkøbing. En udstationeringsplatform, som kan hjælpe med at trække højtuddannet arbejdskraft til byen.

Erhvervscentret, Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania har sammen valgt KPF/Brøgger Arkitekter, fordi rådgivergruppen gav det økonomisk bedste tilbud og har kompetente nøglepersoner til opgaven.

- Vi har nu fået et tilbudsmateriale for renoveringen af Career Campus, der er både overskueligt, robust og frem for alt realiserbart,« siger Lene Hagerup Hindbo, souschef ved Erhvervscentret i Ringkøbing, til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Det Plesner-tegnede hus på Aldershvilevej husede i 1911-2007 byens alderdomshjem. Med Realdanias støtte er ombygningen en del af kampagnen 'Stedet Tæller', som vil udvikle yderområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094