23948sdkhjf

Psykiatrisk center er langt foran tidsplanen

Entreprenør KPC satser på underentreprenører fra sit eget lokalområde, Herning og omegn.
KPC og Region Midtjylland satte i formiddags spaden i jorden, og det er godt nyt for en række lokale håndværkere, skriver lokalavisen Herning Folkeblad.

Det herningensiske udviklings-og entreprenørselskab KPC vandt i juni sidste år entreprisen på at opføre Nyt Psykiatrisk Center ved det kommende storsygehus i Aarhus, og da det første spadestik blev taget fredag, skete det et halvt år før planlagt. Alle parter har fra begyndelsen haft stort fokus på, at tidsplanen ikke måtte skride, og det har fremskyndet processen.

KPC bruger underentreprenører til selve byggeriet, og det kommer en række lokale håndværkere til gavn. De første entrepriser er allerede udbudt, og ifølge Bo Knudsen er en del af dem gået til lokale.

Til jordarbejdet har KPC brugt entreprenør-og ingeniørfirmaet Svend Pedersen A/S fra Herning, mens Hammerum Murer-& Entreprenørfirma står for støbearbejdet, som er i gang i øjeblikket.

Desuden bruger Wicotec Kirkebjerg, som har teknikentreprisen, Herning-firmaet Dominus som leverandør.

De øvrige entrepriser arbejder KPC på at få på plads, og Bo Knudsen forventer, at de væsentligste entrepriser er underskrevet i løbet af de kommende seks måneder, og KPC håber på flere firmaer fra Herning-området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125