23948sdkhjf

JCN’s bolig-strategi ligner en succes

Halvårsresultatet er væsentligt bedre end forventet, og et nyt stort boligprojekt er netop skrevet i ordrebogen.
JCN har for alvor markeret sig på det østjyske marked for boligbyggeri, siden entreprenørvirksomheden i slutningen af 2013 skærpede strategien og skiftede navn til JCN Bolig.

Antallet af boliger under opførelse ligger lige nu over 650. Senest har JCN Bolig indgået aftale med udviklingsselskabet Innovater om at opføre fire etagebygninger på i alt 13.000 kvadratmeter på den tidligere fragtmandscentral i Åbyhøj.

- Boligerne projekteres i øjeblikket og forventes at indeholde 120 lejligheder, fortæller administrerende direktør, Flemming V. T. Rasmussen.

Ordreindgangen har også medført nyansættelser i JCN Bolig, som i løbet af det seneste halve år har øget antallet af projektledere og projektchefer. Ifølge direktøren står virksomheden dermed godt rustet til at gennemføre projekterne til rette tid og kvalitet.

- Dermed ikke sagt, at vi er færdige med at ansætte. Der vil blive behov for flere, når de største af projekterne er længere fremme i udførelsen, siger Flemming V. T. Rasmussen.

Vil op blandt de bedste
Selvom JCN Bolig om et halvt år kan fejre 75 års jubilæum, så er 2015 det første år, hvor virksomhedens nye strategi om at satse på boliger for alvor skal stå sin prøve.

Det er virksomhedens ambition, at man fra 2015 præsterer på niveau med den bedste fjerdedel af landets totalentreprenører, og derfor har halvårsresultatet været ventet spændt.

- Med ”præsterer” mener vi ikke blot økonomi, men samlet målt på indtjening, kvalitet og kundetilfredshed. Det mål er nået med et halvårsresultat som blandt andet viser en bundlinjedækningsgrad væsentligt over målet på 5 procent. Herudover gav det senest afleverede projekt lutter topkarakterer i bedømmelsen af tid, mangler, kundeloyalitet og kundetilfredshed, siger Flemming V. T. Rasmussen.

Resultatet styrker troen på fremtiden og ikke mindst troen på, at strategien om at være en toneangivende totalentreprenør på boligområdet er den rigtige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109