23948sdkhjf

Retten er snart sat i Svendborg

Fest og fejring af Svendborgs nye 4.000 m2 store retsbygning, som bliver opført i et offentlig-privat partnerskab.
Den nye retsbygning i Svendborg har fået rejst sine mure. Byggeriet skrider planmæssigt frem, og nu fem måneder efter første spadestik kan der fejres rejsegilde for den 4.000 m2 store retsbygning med syv retssale.

- Nu, hvor bygningen er rejst, kan vi rigtig se, hvilke fantastiske rammer vi får. Vi har de seneste måneder arbejdet tæt sammen med OPP-teamet om de sidste detaljer i byggeriet, så vi får en fremtidssikret bygning og gode arbejdsforhold. Byggeriet kører frem efter planen, og vi glæder os nu til, at vi langt om længe kan blive samlet på én adresse, til gavn for både vores brugere og medarbejdere, siger siger Anni Højmark, retspræsident ved Retten i Svendborg.

Retten i Svendborg tages i brug i juni 2016 og opføres i et offentlig-privat partnerskab (OPP) af et konsortium, der består af entreprenørkoncernen Casa, ejendomsforvaltningsselskabet DEAS samt investorerne PensionDanmark, PKA og Sampension.

Ved at gennemføre byggeriet som et OPP-projekt er man som bestiller af projektet sikret byggeekspertise, innovation, solid drift og effektiv vedligehold i de første 20 år i retsbygningens levetid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094