23948sdkhjf

Dorte Mandrup Arkitekter styrker ledelsen

En administrerende direktør og tre associerede partnere skal give arkitektfirmaet flere muskler.
1. oktober 2015 tiltræder Frants Nielsen som administrerende direktør i Dorte Mandrup Arkitekter. Samtidig styrkes ledelsen yderligere med udnævnelsen af tre associerede partnere. Dorte Mandrup fortsætter som kreativ direktør med det overordnede designansvar for alle tegnestuens opgaver.

- Vi ønsker at matche den gode udvikling, vi befinder os i, og som vi har ambitioner om at fortsætte, med flere store opgaver i både Danmark og Sverige, fortæller Dorte Mandrup om ændringerne i virksomhedens organisation.

Kasper Pilemand, Mette Borup og Noel Wibrand tiltræder som associerede partnere. De har alle været hos Dorte Mandrup Arkitekter i en årrække og har været projektledere på en række af tegnestuens markante og prisbelønnede byggerier.

Direktør med kreativ erfaring
Frants Nielsen kommer til Dorte Mandrup Arkitekter fra en stilling som partner og direktør i Werksted, som har speciale i at styrke kreative virksomheder. Han er jurist og HD(O) og har tidligere været ansat hos Henning Larsen Architects, de seneste år som Commercial Director.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde hos Dorte Mandrup Arkitekter. Der er allerede en stor og stigende efterspørgsel efter virksomhedens unikke arkitektur, også internationalt, og i større byggeprojekter. Nu handler det om at styrke organisationen yderligere, så vi kan gribe de muligheder, udtaler Frants Nielsen.

Aktuelle projekter
I Sverige lægges der i disse dage sidste hånd på IKEA Hubhult, som er et mødecenter i Malmø med 1000 kontorarbejdspladser. Derudover er en ny hovedbygning til Økonomihøjskolen i Lund og ”Gäddorna”, et 7.500 m2 nyt kontorhus for Skanska i Malmø, to andre projekter, der er under udvikling.

I Danmark er bl.a. opførelsen af Vadehavscentret i fuld gang. Ligeledes pågår projekteringen af 130 nye boliger i Århusgadekvarteret i Nordhavn i København samt udformningen af helhedsplanen for 68.000 m2 på Kalvebod Brygge i København med et nyt IKEA-varehus som omdrejningspunkt, som Dorte Mandrup Arkitekter også tegner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093