23948sdkhjf

BMS investerer 60 millioner

Danmarks internationale kranfirma vil være Europas største og udvider nu kapaciteten med 50 procent.
For såvel BMS som for producenten, østrigsk-tyske Palfinger AG, er handlen med i alt 13 kæmpestore og topmoderne lastbillifte den hidtil største.

Kontrakten blev for nylig skrevet under i Aalborg og leveringen af specialkøretøjerne sker enkeltvis og løbende de kommende 12 måneder.

Divisionsdirektør for lastbilliftene hos BMS, Ib Steffensen, oplyser at den samlede handels værdi ligger i underkanten af 60 mio. kr.
Investeringen skal understøtte udmøntningen af BMS’ vision og nyligt internationalt lancerede E-24-koncept, der garanterer maximum 24 timers responstid overfor enhver kunde uanset hvor i Europa.

Foreløbigt gælder garantien alene Tyskland, England, Skandinavien og Benelux, men den vil med tiden gradvist blive udvidet med flere lande. De 13 køretøjer planlægges derfor at skulle kunne operere med kort varsel fra strategisk placerede BMS-centre centralt placeret i udlandet, i første omgang Tyskland, England, Norge og Sverige, hvor BMS har oprettet underafdelinger.

De forskellige køretøjer kan operere i 55 til 103 meters højde – og løse opgaver indenfor blandt andet olieplatformsarbejde, vindmøllerejsning og telesektoren. BMS råder i forvejen over 25 lastbillifte med en arbejdshøjde for de fire største helt op til 103 meter – Palfingers allerstørste model WT1000:

- Men forskellige opgaver kræver forskellige lastbillifte for, at pris og kvalitet for slutkunden hænger sammen. En af fordelene ved at vælge de lidt mindre modeller, når den konkrete opgaven er til det, er, at de fleste af de nye køretøjer, som vi anskaffer, ikke kræver specialtilladelse for at køre gennem byerne, forklarer Ib Steffensen.

De 13 køretøjer udvider BMS’ kapacitet med 50 procent og leveres i øvrigt igennem Danilift A/S i Farsø, som er forhandler for Palfinger Platforms i Danmark og Sverige.
Læs mere om: BMS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093