23948sdkhjf

Thomas B. Thrigesgade skal have et hotel

Grund i det nordlige Thomas B. Thrigesgade udbydes igen med henblik på hotelbyggeri.
Fire byggefelter i den nordlige del af den nu lukkede Thomas B. Thigesgade i Odense bliver nu genudbudt. Der er tale om byggefelter, som bærer numrene 14, 15, 16 og 17.

Udviklings- og entreprenørselskabet KPC vandt det oprindelige optionsudbud på grundene. Efter optionsfristens udløb har Partnerskabet bag Fra Gade til By besluttet at genudbyde grundene. Denne gang alene med mulighed for at opføre et hotel

Partnerskabet har i løbet af de sidste måneder konstateret, at der er interesse fra markedets side for at opføre og drive et hotel i den nye bydel, og derfor genudbydes grundene i et åbent udbud, men under ændrede forudsætninger i forhold til det oprindelige optionsudbud.

Det nye udbud af byggefelterne er tilpasset, så de bedre opfylder de særlige behov, som følger med opførelsen af et hotel.

Det bliver en betingelse i udbuddet, at køberen skal bygge et hotel, og at bygningen skal tilpasses kælderens konstruktion. De indkomne bud vil blive vægtet med hensyn til kvalitet, arkitektur og funktioner og der er særligt fokus på, at hotellet kommer til at passe ind i den nye bydel.

Siden grundene blev udbudt første gang i 2013 er der blevet udarbejdet en byggeretsgivende lokalplan. Planen giver bl.a. mulighed for at bygge flere m2 end tidligere. Der bliver desuden mulighed for at leje et antal dedikerede p-pladser i p-kælderen under Odeon primært niveau minus to, samt et mindre antal i p-kælderen under hotellet.

Projektchef for Fra Gade til By Svend Heegaard er tilfreds med partnerskabets beslutning:

- Partnerskabet bag Fra Gade til By har et fælles ønske om, at grundene bliver bebygget med et hotel i høj kvalitet, som er særligt tilpasset den nye bydel og som kan fungere i et samspil med bl.a. det nye musik- teater- og konferencehus, Odeon, som lige nu bliver bygget på nabogrunden, siger han i en pressemeddelelse.

Byggefelterne vil blive udbudt til salg hurtigst muligt og Fra Gade til By regner med at kunne afslutte udbuddet inden årsskiftet. Det nye udbud kommer ikke til at medføre forsinkelser for projektet.

- I løbet af optionsprocessen har vi kunnet konstatere, at der i markedet er interesse for at bygge og drive et hotel i den nye bydel. Derfor har styregruppen valgt at genudbyde grundene under tilpassede salgsvilkår. På denne måde giver vi alle interesserede mulighed for at byde ind på denne attraktive investeringsmuligheder midt i Odense, siger Svend Heegaard.

Det nye byggeri bliver på op til 8.935 etage m2 og mellem 4 og 6 etager højt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109