23948sdkhjf

A. Enggaard skyder første Odense-projekt i gang

På den gamle slagterigrund på Rugårdsvej i Odense opfører A. Enggaard med pensionsselskabet PKA som medinvestor over de kommede år en ny bydel med 413 boliger, grønne gård- og opholdsrum og p-kælder. 

Entreprenør- og byudviklingsvirksomhed går i jorden den 18. august på den vestlige del af den gamle slagterigrund. 

– Projektet bliver vores første i Odense, men vores klare ambition er, at vi skal engagere os yderligere i byudviklingsprojekter i byen fremadrettet, hvilket også er blandt de primære årsager til, at vi for få år siden etablerede afdeling i Syddanmark, fortæller adm. direktør for A. Enggaard, Asger Enggaard, i en pressemeddelelse. 

Fra lave boligklynger til 20 etagers-bygning

Første gang i Odense – Det skal fejres

Da projektet er A. Enggaards første i Odense, har man besluttet sig for at gøre noget ekstra ud af første spadestik. 

I den forbindelse har A. Enggaard allieret sig med eventhuset Slagteriet, der har til huse i en af grundens fredede bygninger, om en event, der foruden mad og drikke samt de traditionelle første spadestiktaler, byder på et musikalsk indslag med Odense-sangeren Hjalmer Larsen.

Efter første spadestik påbegynder A. Enggaard for alvor opførelsen af den nye bydel, der foruden grønne udearealer og Slagteriet kommer til at at bestå af boliger mellem ét og fire værelser med en klar overvægt af mindre både ungdoms- og senioregnede lejligheder. 

- Boligerne bliver fordelt på tre mindre boligklynger varierende fra fire til otte etager samt to højere bebyggelser på henholdsvis 14 og 20 etager, hvor især de øverste lejligheder får en unik udsigt over hele byen. Bygningerne bindes desuden sammen af nogle indbydende og grønne bylivs- og opholdsområder, forklarer Palle Priska, der er afdelingschef for A. Enggaards afdeling i Syddanmark.   

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172