23948sdkhjf

Aarsleff overtager Hansson & Knudsen

Det fynske entreprenørfirma skal videreføre de senere års vækst som et selvstændigt selskab i Per Aarsleff A/S.
I 2014 satte Hansson & Knudsen A/S ny regnskabsrekord, og selskabet gik ind til det nye regnskabsår med sin til dato største ordrebeholdning.

Den positive udvikling skal nu videreføres i regi af Per Aarsleff A/S, idet de to selskaber har indgået aftale om en overdragelse af samtlige aktier i Hansson & Knudsen.

- Vi er glade for at blive en del af Aarsleff-koncernen med de muligheder, der opstår for at fastholde og videreudvikle den positive udvikling, Hansson & Knudsen har gennemgået i de senere år, siger administrerende direktør Povl Christensen.

Overtagelsen omfatter over 400 medarbejdere i Hansson & Knudsen A/S samt datterselskaberne Håndværkergården A/S i Odense, PH-Byg Faaborg A/S og Johan C. Nielsen A/S i Sønderborg.

Fortsætter fra egen adresse
Hansson & Knudsen udfører nybyggeri, renovering og bygningsvedligeholdelse primært på Fyn, i Trekantområdet og i Sønderjylland. Aarsleff har i forvejen byggerelaterede aktiviteter på Sjælland og arbejder desuden med landsdækkende bygningsinstallationer gennem dattervirksomheden Wicotec Kirkebjerg A/S.

Administrerende direktør Povl Christensen fortsætter sammen med den øvrige ledelse i det nye ejerskab. Det er hensigten, at Hansson & Knudsen skal fortsætte sine aktiviteter fra sin egen adresse, og at firmaets særlige kompetencer inden for byggeri skal videreudvikle sig som et selskab i Aarsleff-koncernen.

Overtagelsen forudsætter konkurrencemyndighedernes godkendelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141