23948sdkhjf

Første spadestik til ny Spar butik i Bælum

Over 225 gæster, herunder Henrik Staun fra Lund & Staun, var mødt op til begivenheden mandag eftermiddag.
På den måde ville byen markere, at noget ganske særligt var på færde, nemlig at der blev taget første spadestik til en helt ny Spar dagligvarebutik på byggegrunden på hjørnet af Vestergade og Skolevej.

Bag realiseringen af butiksprojektet på 1.000 kvadratmeter står ejendomsselskab Bælum Butikshus ApS.

Her bød en stolt bestyrelsesformand i skikkelse af Bente Søgaard de over 225 fremmødte borgere i alle aldre velkommen til det hun kaldte en stor festdag for Bælum by.

- Men hele projektet har kun kunnet lade sig gøre ved at byens borgere har støttet økonomisk op omkring det ved at tegne anparter. Helt præcist har 375 forskellige lokale borgere, foreninger og erhvervsvirksomheder på nuværende tidspunkt tegnet anparter for et samlet beløb på 2,83 mio., og det er en utrolig flot opbakning.
Glad lokal købmand

Købmand Sten Jensen fik ordet bagefter og udtrykte sin store glæde over den lokale opbakning.

- Så lad os i dag helt glemme de mange hindringer der undervejs har været for projektet og i stedet glæde os over, at det nu endelig bliver realiseret, erklærede købmanden.

Henrik Staun fra byggefirmaet Lund & Staun A/S i Svenstrup kunne oplyse, at gravearbejdet for den nye butik indledes om to uger og butikken senest 1. maj vil stå klar.

Derefter var der tid til det første spadestik, men da der er tale om et fælles projekt, var dagens mange gæster blevet opfordret til selv at medbringe spade eller skovl for i fællesskab at udføre den symbolske handling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109