23948sdkhjf

Afrikansk delegation besøger Building Green

Vestafrikanske forretningsmænd retter blikket mod Danmark for at få inspiration til miljøvenligt og effektivt byggeri.
En stor delegation fra Ghana og Elfenbenskysten indleder i dag et fire dages besøg i Danmark. Her skal de kigge nærmere på dansk design og byggeri anno 2015.

Det er den danske ambassade i Accra, der har arrangeret besøget til Danmark og som står i spidsen for handelsdelegation. Delegationen er på i alt 43 deltagere, der repræsenterer mere end 25 forskellige store og mellemstore virksomheder i regionen.

Det er den kraftige vækst i byggebranchen i Vestafrika, der er baggrunden for besøget i Danmark. For behovet for smarte og effektive boligløsninger er stigende i takt med, at befolkningen vokser.

Programmet i Danmark inkluderer besøg til flere danske virksomheder og organisationer, der arbejder med byggeri og design. Det er blandt andre Rockwool, Danfoss, Tegnestuen Mejeriet, Tvilum, Montana Møbler, Dansk Industri, Dansk Arkitektur Center og det grønne danske showroom for energi, vand og miljø ”House of Green”.

På programmet i dag får delegationen en introduktion til dansk arkitektur under et besøget til Microsofts nye hovedkontor, der er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Senere på dagen besøger de vestafrikanske forretningsfolk IBF i Hedehusene for at se deres betonfabrik. Aftenen sluttes af med et mindre energiseminar i Eigtveds pakhus i København, hvor blandt andre Gaia Solar og Danvest vil præsentere deres knowhow og ekspertise på vedvarende energiløsninger.

Delegationen slutter besøget i Danmark med at deltage i Building Green-messen i Forum, hvor de har mulighed for forskellige forretningsmøder med andre messedeltagere.

Handelsdelegationsbesøget fra Vestafrika finder sted 26.-29. oktober og er fuldt finansieret af deltagerne selv.

Læs mere om delegationen og se hele programmet for besøget her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095