23948sdkhjf

Milliard-byggeri på Teglholmen

Sjælsø Management, KPC og Pensam går sammen om at forvandle tre københavnske byggefelter til boligbyggeri i milliardklassen.
Samarbejdet mellem KPC og Pensam videreføres nu på Teglholmen i København, hvor tre byggefelter i de kommende år skal forvandles til et moderne bymiljø.

Med Sjælsø Management som udvikler er planen at opføre cirka 38.500 kvadratmeter boliger. Det første projekt på cirka 17.000 kvadratmeter er netop igangsat.

- Vi har alle tre hånden på kogepladen og en interesse i at sætte vores kernekompetencer aktivt i spil, så vi gensidigt beriger hinanden. Det giver højere afkast og lavere risiko, hvilket i sidste ende kommer vores pensionskunder til gode, siger Benny Buchardt Andersen, Investeringsdirektør i PenSam.

Værdi på 1,4 milliarder
Boligerne opføres med salg for øje, og byggeriet bliver del af en ny kanalby med rekreative værdier, forretninger, sportsfaciliteter, folkeskole og daginstitution.

Samtidig skaber en ny vejbro over Frederiksholmsløbet mellem Teglholmen og Enghave Brygge en genvej langs havnen til den indre by. Broen forventes senest at stå klar samtidig med åbningen af metroen til Sydhavn.

- Vi glæder os meget til partnerskabet om udviklingen af Teglholmen i de kommende år. Vi har arbejdet sammen med PenSam om tre nybyggerier i løbet de seneste fem år. Så vi kender hinanden, og jeg ser frem til at fortsætte vores partnerskab, siger CEO Bo Knudsen fra KPC.

Lejlighederne vurderes til en samlet salgsværdi på 1,4 milliarder kroner. De præcise ejerandele i projektet ønskes ikke offentliggjort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095