23948sdkhjf

Østjysk milliardbyggeri får ny chef

Efter et halvt år uden byggechef har DNU-projektet nu ansat den 44-årige civilingeniør, Asger Schou.
Søren Kaae Overgaard forlod i foråret jobbet som byggechef på Det Nye Universitetshospital, og tiltrådte efterfølgende som projektchef i Jørgen Friis Poulsen A/S.

Siden har DNU-projektet stået uden byggechef, men om kort tid vil stillingen være genbesat.

Den 44-årige civilingeniør, Asger Schou, tiltræder således som ny byggechef i projektafdelingen pr. 1. februar 2016, hvor han bliver faglig projektleder for det samlede byggeprojekt og daglig leder for ti medarbejdere.

- DNU-projektet er et helt unikt og komplekst byggeprojekt, som jeg glæder mig meget til at blive en del af. Det bliver spændende at være med til at få projektet i mål, siger Asger Schou.

Asger Schou kommer fra en stilling som udviklingschef for bygningsafdelingen på Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, hvor han har været daglig leder for 35 medarbejdere og haft ansvaret for forsknings- og udviklingsprojekter, ligesom han har undervist i ledelse og styring af byggeprojekter.

DNU’s nye byggechef har tidligere været ansat 12 år i rådgivningsvirksomheden Cowi, hvor han de sidste år af sin ansættelse var projektchef, blandt andet med ansvar projektporteføljen i Region Midtjylland.

Det Nye Universitetshospital i Aarhus
DNU samler alle afdelinger af Aarhus Universitetshospital under ét tag. Projektet til 6,4 milliarder kroner strækker sig frem til 2019 og omfatter 250.000 nye kvadratmeter nybyggeri samt 160.000 kvadratmeter eksisterende hospitalsbygninger i Skejby.

Hertil kommer 50.000 kvadratmeter nyt psykiatrisk center, Dansk Center for Partikelterapi på 8.000 kvadratmeter samt et p-hus med plads til 700 biler og heliport på toppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103