23948sdkhjf

Casa vil bygge boliger i centrum af Aarhus

Køb af centralt beliggende byggegrund baner vej for projektet ”Valdemars Have” med 106 lejligheder.
I samarbejde med arkitekterne fra Schmidt Hammer Lassen har Casa udviklet et spændende boligprojekt i Aarhus midtby med flere etagers terrænfald.

Horsens-virksomheden har netop indgået aftale med Aarhus Kommune om projektet og køber i den forbindelse en centralt beliggende byggegrund lige ved – Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden.

- Vi er stolte over at have vundet dette projekt i hård konkurrence med 4 kompetente aktører. Valdemars Have er en yderst attraktiv grund i midtbyen, hvilket fordrer et unikt projekt i høj kvalitet, som vil bidrage til et levende og aktivt bymiljø, udtaler senior developer i Casa, Claus Schovgaard Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Grunden er placeret midt i en eksisterende karrebebyggelse, og hensigten er at skabe en unik byhave med et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og for de mennesker som færdes i kvarteret.

Projektet indeholder 106 lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-boliger med egen tagterrasse. Denne spredning af boligtyper skal sikre en vis variation i beboersammensætningen.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe til offentlig gennemgang fra Lønvejen til Valdemarsgade.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125