23948sdkhjf

V2C og Cowi skal lede milliardbyggeri

Det nye Køge Universitetshospital har udpeget sin byggeledelse.
Et fælles hospitalsteam med V2C og Cowi har vundet konkurrencen om den samlede byggeledelse på Køge Sygehus, som frem mod 2022 skal udvides til nyt Universitetssygehus.

Projektet, der har et samlet budget på fire milliarder kroner, er tegnet af C.F. Møller, Alectia og Rambøll og går i jorden i 2016.

V2C og Cowi skal stå for ledelsen af samtlige bygge- og anlægsetaper, koordinering af levering og montering af udstyr, styring af økonomi og projektets tidsmæssige forhold samt koordinering af arbejdsmiljø og sikkerhed.

- Derudover skal alle byggearbejderne koordineres på og omkring det eksisterende sygehus med henblik på at sikre en optimal indflytningstakt, og byggeriet skal gennemføres uden afbræk i den løbende drift af Køge Sygehus, fortæller partner Lars Blaaberg fra V2C.

Det store byggeprojekt vil efter planen strække sig over en seksårig periode, og hos V2C forventer man, at byggeriet udbydes i storentrepriser med tværgående entrepriser, opdelt i forskudte etaper på 2.000-50.000 kvadratmeter med en byggetid på mellem på 2-4 år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125