23948sdkhjf

Flot anerkendelse til Arkitektskolen Aarhus

For første gang nogensinde har en arkitektskole i Skandinavien opnået validering hos The Royal Institute of British Architects.
Stoltheden var stor, da Arkitektskolen Aarhus i starten af denne uge modtog nyheden om, at skolens kandidatuddannelse har opnået godkendelse hos verdens mest betydningsfulde arkitektsammenslutning, The Royal Institute of British Architects (RIBA).

- RIBA er verdens mest anerkendte sammenslutning af arkitekter. Den består af omkring 45.000 arkitekter fra hele verden. RIBA-valideringen er derfor en fornem blåstempling af vores uddannelse – et bevis på, at vores uddannelse er af høj international kvalitet, siger Chris Thurlbourne, der er leder af kandidatuddannelsen.

Ifølge rektor Torben Nielsen vil briternes blåstempling få uvurderlig betydning for Aarhus-skolen:

- RIBA-valideringen betyder, at vi kan sammenligne os med de bedste arkitektuddannelser i verden, og vores kandidater vil få bedre mulighed for at søge arbejde worldwide. Samtidig vil det kunne tiltrække endnu flere dygtige internationale studerende, undervisere og forskere, som kan bidrage til at give skolen et yderligere løft, siger han.

Valideringen er givet uden forbehold på baggrund af en næsten tre år lang evalueringsproces.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.212