23948sdkhjf

Skjøde-direktør: I 2016 omsætter vi for 600 millioner

Aktivitetsniveauet er tredoblet på fire år, og udviklingen fortsætter.
Regnskabsrekorden står for fald hos H. Skjøde Knudsen, som i år runder en halv milliard i omsætning med et forventet resultat i omegnen af 30 millioner kroner før skat.

Tre nøglemedarbejdere er i efteråret blevet indlemmet i ejerkredsen, direktionen er blevet udvidet med Lars Friis Christensen, og senest er erfarne Henrik Enegaard Skaanderup indtrådt i bestyrelsen. Det skal alt sammen ruste Skjøde til de kommende år, som efter alt at dømme vil byde på fortsat vækst:

- Jeg føler mig forholdsvist sikker på, at vi runder 600 millioner kroner i omsætning i 2016. Når man vokser så meget, er det vigtigt at styrke ledelsen. Har du ikke den fornødne ledelseskapacitet, kan du heller ikke træffe de rigtige beslutninger, siger administrerende direktør Allan Nielsen til Building Supply.

Mange af de nye opgaver hentes i hovedstadsområdet, hvor Skjøde har oplevet støt stigende omsætning siden 2012, hvor den fynske entreprenør åbnede kontor i Albertslund. Med den aktuelle vækst forventer Allan Nielsen, at afdelingen, målt på medarbejdere, vil være lige så stor som den fynske i løbet af tre år.

- Hovedstadsområdet vil i 2016 stå for omkring 60 procent af vores samlede aktivitet. Men vi fokuserer i lige så høj grad på Fyn. Det er og bliver vores hjemmebane, understreger han.

Blandt Skjødes aktuelle projekter i Storkøbenhavn er en hovedentreprise på Brønshøj Skole med 6.500 kvadratmeter renovering og 5.300 kvadratmeter nybyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125