23948sdkhjf

Tre byder på Fra Gade til Bys sidste byggefelter

Der er kommet tre ansøgere til sidste del af Odense store byomdannelsesprojekt. Byggefelterne har et samlet etageareal på 26.000 m2.
Fra Gade til By udbød i oktober måned de sidste byggefelter i Odenses store byomdannelsesprojekt, hvor der indtil 2020 bygges en ny, bilfri bydel. Byggefelterne, der har et samlet etage-areal på 26.000 m2, ligger alle i den sydlige del af projektområdet, helt centralt placeret med Odense Rådhus, domkirken og gågade-netværket som nærmeste naboer.

Der er kommet tre ansøgninger til prækvalifikationen, der udløb den 14. december.

- Der er tale om et historisk stort udbud i Odense, og vi er ude i en stor skala både økonomisk og projektmæssigt. Derfor er jeg meget tilfreds med de ansøgninger, som er kommet ind i dag. Nu har vi et arbejde foran os med at sætte os nærmere ind i detaljerne i ansøgningerne. På baggrund af vores forudgående sonderinger, er det dog min klare forventning, at vi finder den helt rigtige kommende bygherre til projektet blandt dagens ansøgere, siger projektchef i Fra Gade til By Svend Heegaard.

Projektsekretariatet i Fra Gade til By skal nu gennemgå ansøgningerne for at sikre, at de lever op til de krav, som er stillet i udbudsbetingelserne. Herefter skal det afgøres, hvilke ansøgere der kan prækvalificeres til at videreudvikle et egentligt byggeprojekt.

Fra Gade til By forventer at offentliggøre resultatet af prækvalifikationen i starten af det nye år.

Et bud på genudbudt hotelgrund
Fra Gade til By genudbød i samme ombæring et byggefelt i den nordlige del af projektområdet. Det nordlige byggefelt blev udbudt til salg med betingelse om, at der skal bygges et hotel på grundene.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation for at byde på denne grund var også i dag mandag den 14. december kl. 12.00. Der er indkommet bud på byggefeltet fra udviklings- og entreprenørselskabet KPC.

Projektsekretariatet skal nu vurdere, om buddet lever op til de krav, som er fastsat i udbudsmaterialet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172