23948sdkhjf

Carlsberg Bjælker flytter fra Randers

Randers Tegl investerer 30 millioner i Hammershøj Teglværk, der fremover skal huse produktionen af de velkendte Carlsberg Bjælker.
Øget efterspørgsel på bjælker og præfabrikerede teglelementer får Randers Tegl til at investere 30 millioner kroner i helt nye produktionsfaciliteter til Carlsberg Bjælker, der er en del af Randers Tegl-Gruppen.

Det sker dog ikke på Carlsberg Bjælkers nuværende adresse i Randers, men på Hammershøj Teglværk i Tjele, hvor Carlsberg Bjælker rykker ind i foråret 2017, når de nye produktionsfaciliteter er klar til brug.

Administrerende direktør Thomas Piper begrunder flytningen med, at Hammershøj Teglværk er Randers Tegl-Gruppens mest avancerede værk.

- Samtidig fungerer værket som et fagligt mødested, der årligt tiltrækker et stort antal studerende og arkitekter, der ønsker at uddanne sig i materialet tegl. Det er en faglig tradition, som vi med glæde investerer i med nye lokaler, siger han.

I forbindelse med flytningen bliver der etableret nye fælles kontorlokaler, administration samt demo- og mødefaciliteter. Målet er at gøre et besøg på værket til en ekstraordinær oplevelse for både private og professionelle.

Etableringen af nye produktionsfaciliteter begynder medio 2016. Alle ansatte i Carlsberg Bjælker flytter som udgangspunkt med til Hammershøj Teglværk, som efter ombygningen vil råde over en bemanding på cirka 80 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078