23948sdkhjf

Casa starter byggeriet af nye boliger i København

Den 1. marts begynder arbejdet med at grave byggefeltet til 83 nye boliger i Københavns Nordhavn
Byggetilladelsen er på plads, og den 1. marts starter byggefirmaet Casa med at grave på byggefeltet til opførelsen af 83 boliger i Københavns Nordhavn - heraf er 11 byhuse.

Sundmolehusene ligger som tre bygninger i skiftende højder med et varieret facadeudtryk. De mange altaner, taghaver og udearealer kombineret med den omkringliggende beplantning skaber en oplevelse af at være midt i naturen, selv om man er en del af byen med dens mange tilbud.

Den overordnede vision for Nordhavnen er, at den skal være Københavns bæredygtige bydel, og det bidrager Sundmolehusene også til. Der stiles mod at opnå bæredygtighedscertificeringen Dgnb Sølv i projektet.

Inden for de seneste år har byer som Paris, New York og Berlin haft øget fokus på, at skabe urbane livsbetingelser med øget trivsel og balance ved hjælp af bynatur.

Netop bynatur er en integreret del af Sundmolehusenes DNA, fordi man får mulighed for at leve et liv med det bedste fra både byen og naturen.

I lokalplanen er der kun udlagt få byggefelter på Sundmolen. På grund af beliggenheden har Casa sammen med den nordiske ejendomsfond CapMan Real Estate sikret sig option på hele tre af byggefelterne på Sundmolen, hvoraf Sundmolehusene er det første byggeri.

Køberne af Sundmolehusene vil blive præsenteret for et stort tilvalgsprogram, som blandt andet giver mulighed for at vælge mellem forskellige kvalitetskøkkener fra Designa, Multiform og Poggenpohl, sanitet, trægulve, klinker og gardinløsninger.

- Vi ønsker at give køberne mulighed for at indrette boliger i netop den kvalitet, de ønsker. Det eneste, der ikke er tænkt ind i Sundmolehusene, er kompromisser”, siger Michael Mortensen, der er hovedaktionær og bestyrelsesformand i Casa, i en pressemeddelelse

Der er forventet indflytning i de nye boliger 1. november 2017.

Byggeriet
Type: 83 boliger heraf 11 byhuse
Areal: Cirka 7.000 kvm
Byggestart: 1. marts 2016
Bygherre: CC Copenhagen Residential A/S
Totalentreprenør: Casa A/S
Arkitekt: Arkitema Architects
Ingeniør: Cowi
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094