23948sdkhjf

Fremgangen fortsætter hos Eurodan-huse

Salget af huse er næsten fordoblet, medarbejderstaben er øget, og indtjeningen vokser.
Med et plus på 10 millioner kroner vendte Eurodan-huse i 2014/15 to års underskud til overskud , og alt tyder på, at virksomheden lander endnu et godt resultat, når regnskabsbøgerne for 2015/16 lukkes ved udgangen af april.

Administrerende direktør Thomas Dahl har netop fremlagt tallene for regnskabsårets første seks måneder, som er afsluttet med et nettooverskud på 8,2 millioner kroner – en forbedring på 44 procent i forhold til året før.

Resultatet er opnået på basis af en fremgang i omsætningen på 12 procent. Fra fra 212 til 238 millioner kroner.

- Vi er meget tilfredse med plus-resultatet. Det viser, vi har en meget velkørende virksomhed, der leverer vækst både på toplinjen og bundlinjen, siger Thomas Dahl.

Han kan se tilbage på et 2015, hvor Eurodan har øget salget af huse med 90 procent til lige over 600, og ifølge direktøren sidder selskabet nu på omkring 15 procent af det danske marked.

Den positive udvikling har banet vej for betydelige investeringer i fremtiden. Medarbejderstaben er vokset fra 114 til 150, navnlig med nye ansatte inden for kundekontakt og projektstyring, og et nyt kunderådgivningscenter, det femte i rækken, er etableret i Odense. Yderligere et center er på vej i Herning.

- I 2016 forventer vi at øge salget, men vi har ikke ambition om at være størst på markedet, understreger Thomas Dahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.141