23948sdkhjf

Landets største husbyggere opfører miniby ved Kolding

Eurodan-Huse, Milton Huse, Menzer & Kristensen, Huscompagniet, Hybel Huse, Lasse Larsen Huse og 2-Plan Huset.

Gruppen af husbyggere har det til fælles, at de på første dag i oktober måned overtog hver sin grund på Gundinghave i det nye boligområde Vonsild Øst i den sydlige udkant af Kolding. Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Nu er de første typehusfirmaer så gået i gang med at bygge de huse, der bliver selve omdrejningspunktet i en udstillingsby, som firmaerne etablerer i samarbejde med Kolding Kommune under navnet ”Vi bygger | Kolding”.

– Kolding er en attraktiv by, og selv om markedet er trægt, oplever vi fortsat interesse, siger Peter Kristensen fra Menzer & Kristensen, som er formand for udstillingsbyen, i pressemeddelelsen.

– Selv om det er svære tider rent økonomisk, er det stadigvæk gratis at drømme og lægge planer for sin fremtid. Derfor er der i høj grad brug for en udstillingsby, der kan inspirere dem, der ønsker at bygge, så de er klar, når mulighederne bliver bedre igen, fortsætter han.

Når udstillingsbyen åbner til foråret, sætter kommunen 35 byggegrunde til salg i området. Og når udstillingshusene har stået i 11 måneder sælger byggefirmaerne husene for i stedet at åbne en ny byggeudstilling et andet sted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094