23948sdkhjf

Kjellerup VVS med ny DNU-opgave

Det midtjyske firma løber med en opgave for MT Højgaard til et tocifret millionbeløb.
Det er tredje gang, at Kjellerup VVS går i gang med en opgave på DNU - det nye Skejby Sygehus – når det midtjyske firma nu begynder på en VVS-underentreprise for MT Højgaard.

Der er tale om det såkaldte udbudsområde 5S, som blandt andet skal huse en onkologisk afdeling. Kjellerup VVS vil ikke nævne det nøjagtige beløb, men prisen for VVS-opgaven løber op i et mindre, tocifret millionbeløb.

Kjellerup VVS har fået arbejdsgangen på DNU-byggeriet ind i fingrene efter to øvrige entrepriser. De adskiller sig på et særligt punkt fra de fleste andre byggerier, fortæller Claus Egholm, direktør hos Kjellerup VVS.

- Det er en lidt anden måde at arbejde på, hvor mere skal dokumenteres og hvor ting skal være i orden, og det kan vi lide. Vi har dygtige medarbejdere, der forstår at løse den slags ting, siger han til Building Supply.

Byggeriet på DNU har nogle skærpede kvalitetssikringskrav og særlige krav til drift og vedligeholdelse, nævner han.

Kvaliteten kom fornylig på dagsordenen, da det kom frem, at Bravida havde installeret dårlige blandingsbatterier, som blev årsag til skimmelsvamp.

Det har givet Kjellerup VVS anledning til selv at kontrollere sine egne blandingsbatterier, og foreløbig har alt været i orden, siger Claus Egholm.

- Det er klart, at når ens kolleger får sådan en udfordring, så skærper det vores opmærksomheder yderligere om disse ting, siger han.

Læs mere om: DNU
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174