23948sdkhjf

Rørbæk og Møller samler afdelinger

Arkitektfirmaets to kontorer er flyttet under samme tag i tidligere dampvaskeri i det københavnske nordvestkvarter.
Medarbejderne i Rørbæk og Møller Arkitekter har hidtil været fordelt på kontorer i Virum og Charlottenlund, men med årsskiftet har de fået fælles adresse på Thoravej i København NV.

Flytningen markerer et vigtigt led i en langsigtet strategi, som de tre partnere; Nicolai Overgaard, Anders Wesley Hansen og Bente Rørbæk Jørgensen, har arbejdet med siden generationsskiftet i 2013

Den nyrenoverede bygning, som oprindeligt husede Thor Dampvaskeri, ligger i et område, som i forvejen huser kreative virksomheder.

- Rørbæk og Møller er i dag blandt Danmarks førende arkitektvirksomheder, og det er vi stolte af. Flytningen skal bidrage til yderligere at styrke udviklingen af virksomheden og vores arkitektoniske profil, udtaler direktør Nicolai Overgaard.

Rørbæk og Møller Arkitekter er gået markant frem de senere år og beskæftiger i dag omkring 60 medarbejdere. Firmaet kom ud af 2014/15 med et plus på 3,4 millioner kroner efter skat , og skal i år blandt andet stå for transformationen af det fredede Kedelhus i Carlsberg Byen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093