23948sdkhjf

Casa-chef: Jeg er som en landstræner

Det er nemt at skille sig ud positivt ud i en byggebranche, hvor alt for få overholder deres aftaler. Det mener Michael Mortensen, grundlægger af entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen Casa.
Fokus på totalløsninger og kunder. Det er de to primære ingredienser i den cocktail af succes, som Michael Mortensen har nydt, siden han i 2006 grundlagde entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen Casa A/S.

”Forventningen er, at vi kan bygge. Men der ligger en masse arbejde både før og efter entreprenørdelen, så der for kunden er tale om en totalpakke. Det svarer lidt til, at du går på restaurant i stedet for at lave maden selv,” siger Michael Mortensen selv om Casas koncept.

En almindelig entreprenør kan udskiftes problemfrit, hvis ikke der er lagt viden ind i byggeprojektet, mener Michael Mortensen, som derfor sørger for at lægge know-how ind i alle led.

”Vi vokser i størrelse, fordi vores kunder efterspørger en pakkeløsning. Kunderne er ikke kun interesserede i at få bygget et hus. De vil også vide, hvad det koster med lejere, så de ved, hvad der er i forrentning. Det vil sige, at vi skal finde en grund, købe den, bygge huset og fylde lejere deri, så vi kender alle udgifter til opførelse og drift,” siger Michael Mortensen.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11