23948sdkhjf

Byggefirmaet Knudsgaard vender minus til plus

Sidste års turbulens er fortid, og fokus rettes nu mod den forestående etablering i Aarhus.
Når Byggefirmaet Knudsgaard A/S fra Skive i næste måned rykker ind i Aarhus med etablering af en ny afdeling i Åbyhøj , bliver det med bevidstheden om, at økonomien er tilbage på rette spor.

Efter et svært 2013/14, der sluttede med et underskud på næsten ni millioner kroner før skat, ser det anderledes lyst ud i 2014/15 med et overskud på knap seks millioner kroner før skat.

- Vi er ganske tilfredse med regnskabet, og det er dejligt, at vi nu har fået ryddet op. Sidste år var skidt, fordi vi måtte afskrive omkring 5 millioner kroner til en voldgift, som nu endeligt er afsluttet. Det gav lidt turbulens i virksomheden på daværende tidspunkt, men vi har brugt tiden fornuftigt på at få rettet op på det, siger indehaver Lars Knudsgaard til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Det store 2013/14-underskud har blandt andet medført, at firmaet har styrket sin administration og strammet op på procedurerne omkring tilbudsgivning.

Ordrebogen indeholder aktuelt projekter for omkring 400 millioner kroner, og dette, sammenholdt med åbningen af nyt Aarhus-kontor, skaber forventninger om et nyt positivt regnskabsår.

Læs mere om Byggefirmaet Knudsgaard og årsregnskabet for 2014/15 i Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094