23948sdkhjf

Milton Huse skifter hovedleverandør

Firmaet forventer at bygge 350 nye huse i år og vil fremover lægge alle sine ordrer hos Optimera.
For tre år siden var de tre ansatte i Milton Huse. I dag beskæftiger husbyggevirksomheden over 60 medarbejdere, og slutresultatet for 2015 lød på over 200 nye byggeprojekter.

Det er således en virksomhed i hastig vækst, som fra årsskiftet har valgt at flytte alle sine byggematerialeleverancer fra Stark til Optimera.

Beslutningen om at skifte leverandør bunder ikke i utilfredshed med Stark. Optimera kan ganske enkelt bare levere en service, som ingen andre kæder ikke kan matche, lyder forklaringen fra indkøbschef i Milton Huse, Lasse Filholm:

- Hos Optimera kan vi bestille vores byggematerialer frem til klokken 18 og få dem leveret på byggepladser overalt i landet inden klokken syv næste dags morgen. Det kan vi ikke få hos nogen af de andre byggecenterkæder, siger Lasse Filholm og tilføjer, at prisen naturligvis også skal være den rigtige.

Fælles vækstambitioner
Milton Huse har siden etableringen i 2013 bygget over 300 huse på landsplan og forventer at bygge yderligere 350 huse alene i år.

Den prognose gør ikke glæden mindre hos Optimera, hvor salgsdirektør Nick Rønsner forventer, at aftalen vil styrke begge parters ambitioner om vækst:

- Optimera står midt i en kraftig vækststrategi, og aftalen er et vigtigt skridt i denne bevægelse. Vi har store muligheder for at udnytte vores ressourcer og vores kompetencer endnu bedre, og vi er glade for at kunne tage imod endnu en vækstorienteret kunde, siger Nick Rønsner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109