23948sdkhjf

Ny områdechef til Alectias byggeri-division

Mia Manghezi bliver en nøgleperson i udviklingen af Alectias position som rådgiver i byggebranchen.
Alectia jagter vækst i byggeriet, og den rådgivende ingeniørvirksomhed har derfor ansat Mia Manghezi som ny områdechef med virkning fra den 1. februar.

Hun kommer fra en stilling som udviklings- og byggechef i Lejerbo og har tidligere været områdechef i København Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

- Mia Manghezi har et imponerende CV, et fantastisk drive og har skabt stærke resultater inden for forretningsudvikling, ledelse og byudvikling i sine tidligere jobs. Hendes indgående kendskab til kommunerne, den almene boligsektor og byggeriet generelt bliver en betydelig gevinst for både Alectia og vores kunder, siger divisionsdirektør Per Christensen.

Stærk passion for byggeriet
En af Mia Manghezis styrker er at få det tværgående samarbejde mellem byggeriets mange interessenter til at gå op i en højere enhed på projekter, hun ofte selv er initiativtager på.

Tidligere har hun blandt andet udviklet nye boligkoncepter for Lejerbo, skabt politisk fokus på udviklingen af den sociale bæredygtighed i byggeriet og etableret en ny administrativ og politisk samarbejdsstruktur mellem Københavns Kommune og dens almene boligorganisationer.

- Jeg synes, noget af det sjoveste og mest udfordrende er, når mange forskellige fagligheder samarbejder, og man ved hjælp af god ledelse, fælles retning og en passion for byggeriet kan nå mål, der for andre virker urealistiske, siger hun.

Som områdechef får Mia Manghezi ansvar for at udvikle byggeridivisionens rådgivningsområde, der inkluderer bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljø-, brand- og akustikrådgivning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141