23948sdkhjf

Barslund vinder kontrakt til 150 millioner

Entreprenørfirmaet skal bygge motorvej mellem Måbjerg og Mejrup uden for Holstebro.
Tredje gang blev lykkens gang for Barslund A/S.

Entreprenørfirmaet med hovedsæde i Kvistgård på Sjælland har tidligere budt på to totalentrepriser på Holstebromotorvejen uden at vinde.

Nu har Barslund fået papir på at skulle bygge hele motorvejsstykket mellem Måbjerg og Mejrup udenfor Holstebro for en pris i omegnen af 150 millioner kroner.

Aftalen glæder kommerciel direktør hos Barslund A/S, Carsten Holst Blunck:

- Vi har jo måtte kæmpe lidt for den. Vi bød også ind på de to første totalentrepriser ved Snejbjerg og Aulum, hvor vi var ærgerlige over ikke at vinde, men nu fik vi så en totalentreprise på Holstebromotorvejen, så man kan sige, at tredje gang blev lykkens gang for os, siger han.

Det er dog langt fra første gang, at Barslund samarbejder med Vejdirektoratet.

- Vejdirektoratet er allerede en vigtig kunde for os på flere projekter på Sjælland, hvor vores hovedkontor ligger, men vi ville gerne udvide samarbejdet til at omfatte flere jyske projekter. Tidligere har vi blandt andet stået for udvidelsen af strækningen Skærup-Vejle til tre spor, siger Carsten Holst Blunck.

Totalentreprisen skal være afsluttet i september 2018. Blandt opgaverne er fire nye broer og en ny faunapassage ved Lægård Bæk. Faunapassagen bliver en præfabrikeret betonkasse, som fremstilles på fabrik for ikke at belaste naturen i området unødigt under anlægsarbejdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094