23948sdkhjf

Danhaus Gruppen tilpasser sig udfordringerne i byggebranchen

Danhaus Holding A/S med tilhørende datterselskaber har gennemført rationaliseringer i salget og produktionen. Samtidig har virksomhedens ordresituation udviklet sig positivt de seneste år. Adm. direktør og medejer har endvidere forladt virksomheden.
Tidligere års iværksatte tiltag og markedsforholdene, herunder en momsstigning i Tyskland ved årsskiftet 2006/2007, har imidlertid ikke været uden omkostninger. Dette er også afspejlet i virksomhedens seneste regnskaber. Imidlertid er udviklingen nu vendt og i en opadgående retning med en forventning om et positivt driftsresultat i 2008 og med yderligere en resultatforbedring i 2009.

Grundet det negative driftsresultat i 2007 har man besluttet at forstærke kapitalgrundlaget i virksomheden. I den forbindelse har der været drøftelser med administrerende direktør og medejer, Jens Bollerup. Man har imidlertid ikke kunnet nå til fuld enighed om den videre udvikling, og Jens Bollerup har derfor valgt at forlade virksomheden. Jens Bollerup anfører, at han ser gode muligheder for virksomheden fremover.

Bestyrelsesformand Lars Kristensen takker Jens Bollerup for en betydelig indsats i den forløbne periode og ønsker Jens Bollerup held og lykke fremover.

Lars Kristensen indtræder indtil videre i en overgangsperiode som direktør i virksomheden.

Kilde: Danhaus Holding A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11