23948sdkhjf

LM Byg A/S fordobler bundlinjen i rekordår

Ordrebeholdningen er allerede nu så stor, at Greve-entreprenøren regner med yderligere vækst i år.
LM Byg A/S kom rekordgodt ud af regnskabsåret 2015, som gav fremgang på stort set alle parametre.

- Jeg er stolt over at stå i spidsen for en virksomhed, hvor medarbejderne – med afsæt i et unikt kulturfællesskab – gang på gang sætter nye normer for kvalitet, effektivitet og indtjening i branchen – i 2015 med stor vækst i omsætning og egenproduktion, mere end en fordobling af overskuddet, en styrket soliditet på 26 procent efter hensættelse af 67 millioner kroner og en likviditetsgrad på over 150 procent, opsummerer administrerende direktør og ejer Carsten Mindegaard.

Matcher komplicerede krav
Foruden medarbejderne peger han på virksomhedens lean-baserede drift, en moderne maskinpark og den store egenproduktion som væsentlige årsager til dem fremgang, LM Byg A/S har oplevet. Entreprenøren er mest kendt for råhusbyggeri og anlægsarbejder, men i løbet af det seneste år har LM Byg A/S også markeret sin indtræden inden for hovedentrepriser.

- Således har vi de seneste år ikke alene i skarp konkurrence med de største betonentreprenører vundet en række store byggerier for landets største bygherrer. Vi har samtidig i vores håndtering og udførelse af opgaverne vist, at LM Byg A/S både i relation til økonomi- og risikostyring samt effektivitet, kvalitet og samarbejde matcher kravene i de mest komplicerede opgaver, siger Carsten Mindegaard.

Fakta: Aktuelle opgaver

LM Byg A/S afsluttede sidste år blandt andet arbejdet med råhusentreprisen på KUA 3 og opførelsen af det nye ikoniske parkeringshus ved Rigshospitalet.
Derudover har virksomheden stået i spidsen for råhusentreprisen til nyt superfængsel på Falster, og netop nu er LM Byg A/S blandt andet aktuel med råhusentreprisen på byggeriet af nyt råvarelager på 21.000 kvadratmeter til Novo Nordisk i Hillerød, samt råhusentreprisen på 430 lejligheder i Øresund Strandpark, der opføres af Skanska.
Forventer 20 procent vækst
Han fortæller, at LM Byg A/S prækvalificeres til knap 90 procent af de råhusopgaver, virksomheden lægger billet ind på. Ved årsskiftet havde Greve-virksomheden opgaver for mange hundrede millioner kroner på ordreblokken og er prækvalificeret til opgaver for langt over en halv milliard kroner.

- På den baggrund er der næppe tvivl om, at kursen i årene frem er sat mod nye, pæne rekorder. Vi står stærkt i konkurrencen, og vi har med afsæt i et konsekvent forsigtighedsprincip, der kendetegner alle vores gøremål, en konservativ målsætning om årlig vækst i både omsætning og overskud på cirka tyve procent, siger Carsten Mindegaard.

Han afrunder med at understrege, at LM Byg A/S ikke har nogen tilknytning til hverken LM Byg & Tagrens eller LM Byg & Anlæg, som er to mindre virksomheder med enslydende navne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094