23948sdkhjf

Wicotec-Kirkebjerg tjente 45 millioner

Bundlinjen er vokset med 50 procent i 2014/15, og det er helt som forventet, meddeler teknikentreprenøren.
Wicotec-Kirkebjerg offentliggjorde for nylig et årsregnskab for 2014/15, der viser et resultat på 53 millioner kroner før skat ud af en omsætning på 1.442 millioner kroner.

Virksomheden fastholder dermed stort set sin overskudsgrad på tre procent, og det er på niveau med tidligere udtrykte forventninger, meddeler virksomheden.

Det nye regnskabsår er indledt med en ordrebeholdning, som er på niveau med året før, og i det kommende år forventer Wicotec-Kirkebjerg fortsat stigende omsætning og en overskudsgrad på mellem tre og fire procent.

Rent strategisk arbejder virksomheden løbende med integration af de tekniske fag, og netop den problemstilling fylder meget i disse år, fortæller administrerende direktør, Bjørn Horne Krarup til Licitationen – Byggeriets Dagblad:

- Vi har en udfordring i den fagopdeling, vi har i Danmark, specielt når det gælder VVS og el. Når vi møder udenlandske virksomheder i konkurrence, er det ofte sværere at konkurrere, fordi vi er så skarpt opdelte qua de faglige aftaler, der findes i Danmark, siger Bjørn Horne Krarup og vurderer, at virksomhedens konkurrencekraft kunne øges med fem procent eller mere, hvis faggrænserne blødes mere op.

Arbejdet med integration er i det forgangne år udvidet til også at omfatte integration mellem de tekniske fag i Wicotec-Kirkebjerg og de bygge-/anlægsfaglige aktiviteter i moderselskabet Per Aarsleff A/S. Dette har resulteret i flere fælles projekter under strategien "One Company".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127