23948sdkhjf

Supersygehus sender facaderne i udbud

Nyt Aalborg Universitetshospital er klar med tre facade- og lukningsentrepriser
Opførelsen af Nyt Aalborg Universitetshospital begynder at tage form, og derfor sender regionen nu flere entrepriser i udbud.

Det nye udbud drejer sig om tre facade- og lukningsentrepriser i forbindelse med den cirka 155 000 kvm store hospitalsbygning, der opføres i bygningsklasse 2020.

Facade- og lukningsentrepriserne udbydes i følgende tre delaftaler - levering af sandwichelementer i beton, levering og montering af lette facade ALU-elementer samt glasfacader i aluminium og levering og montering af ALU-vinduer, -døre og -porte.

Lang periode

Projektchef Niels Uhrenfeldt håber på nogle spændende tilbud, der holder sig inden for projektets økonomiske rammer.

”Vi synes, det er tre spændende entrepriser, der vil appellere til så mange byggevirksomheder som muligt, så vi kan få nogle gode tilbud ind. Opgaverne skal udføres over en lang periode, så der er god planlægningstid”, siger han.

I forbindelse med udbuddene afholder Region Nordjylland et orienteringsmødemøde næste mandag for interesserede virksomheder.

”Mødet afholdes ude på byggepladsen, så virksomhederne kan se pladsen og danne sig et billede af den og forholdene derude”, siger Niels Uhrenfeldt.

Næste udbud afholdes efter sommerferien 2016. Det omfatter blandt andet aptering og installationer til sengetårne og forskningsbygning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094