23948sdkhjf

Cowi vil levere ’full-service’ til byggesektoren

Købet af Bascon er et udtryk for Cowis ambition om at vokse inden for byggeri og særligt bygherrerådgivning, siger direktør.
Den rådgivende ingeniørbranche stod tirsdag bag en opsigtsvækkende nyhed, da Cowi offentliggjorde købet af Bascon .

Bascon er særligt anerkendt for sin strategiske bygherrerådgivning, og fusionen skaber en ny stærk enhed med over 200 medarbejdere inden for bygherrerådgivning med størst koncentration i Aarhus og København.

- Købet af Bascon er en attraktiv måde for os at udbygge og styrke vores kompetencer inden for byggeri og særligt bygherrerådgivning, siger Jens Christoffersen, direktør for Cowi Danmark, i en kommentar til overtagelsen.

Stærkere sammen end hver for sig
Han understreger, at det er to ligeværdige parter inden for bygherrerådgivning, som nu forener kræfterne:

- Vores samlede organisation vil langt bedre end hver for sig kunne imødekomme markedets krav om at håndtere stadigt stigende kompleksitet i projekterne. Uanset om vi rådgiver institutionelle investorer, private eller offentlige forvaltere af byer, arealer eller ejendomme, ser vi et øget krav til samspil mellem mange forskellige kompetencer. Og det får vi her, med dygtige strategiske og fagligt solide folk fra både Bascon og Cowi, forklarer Jens Christoffersen.

Alle Bascons medarbejdere fortsætter frem til årets udgang i samme stillinger og med samme ansvar og opgaver som hidtil.

Købet forventes godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i april måned, og Cowis samlede danske byggeridivision vil herefter beskæftige cirka 500 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125