23948sdkhjf

Lene Espersen åbner Byggeri ’16

Op mod 30.000 fagfolk lægger i denne uge vejen forbi Byggeri-messen i Fredericia, hvor temaet er innovation inden for klima, energi og miljø.
Fra tirsdag og fire dage danner Messe C i Fredericia ramme om den 17. udgave af Byggeri-messen, hvor omkring 300 producenter og leverandører udstiller.

Messen åbnes officielt tirsdag klokken 08.45 af Palle Thomsen, administrerende direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre, og direktør Lene Espersen fra Danske Arkitektvirksomheder.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at deltage i Byggeri ’16 og vil i min åbningstale lægge stor vægt på at skabe forståelse for, at bæredygtighed i bred forstand er en god forretning. Både for den enkelte bygherre og for samfundet. Når vi bygger med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed, skaber vi en merværdi for bygherren, brugerne og hele samfundet. Det skal vi sammen blive meget bedre til at dokumentere. Med uddelingen af Klima-, Energi- og Miljøprisen giver Byggeri ’16 et væsentlig bidrag til at gøre det nemmere at vælge klogt, når man vælger materiale og har bæredygtighedsambitioner, siger Lene Espersen.

Byggeriets tre klimapriser overrækkes tirsdag klokken 14.00 af Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard. Feltet af nominerede udgøres af 17 udstillere, som alle har gjort sig særligt bemærket inden for energieffektivitet, CO2-reduktion, forbedringer af indeklima eller arbejdsmiljø eller har implementeret en klima- eller miljøstrategi.

Bæredygtigt byggeri og innovative byggematerialer bliver et stadig vigtigere forretningsområde for byggebranchen, og ifølge Danske Byggecentre er det høje niveau blandt de nominerede med til at vise, at byggeriet i stigende grad satser på grøn innovation inden for klima, energi og miljø.

- Det medvirker ikke blot til at skabe vækst og arbejdspladser – det understøtter også en grøn udvikling og driver byggeriet i en positiv retning. Så vi glæder os til at byde de mange tusinde besøgende velkommen til Byggeri-messen, som i år kommer til at byde på flere nyskabende løsninger og materialer end nogensinde før, siger administrerende direktør Palle Thomsen.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri' 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093