23948sdkhjf

Byggebranchen tager på fire dages optur

Lene Espersen og komiker Thomas Warberg åbnede Byggeri-messen i Fredericia, der kvæler krisesnakken og slår positive toner an for branchen.
”Årets optur”.

Det trykte messeprogram slår positive toner an for de godt 300 udstillere og op mod 30.000 besøgende, som i løbet af de næste fire dage ventes at lægge vejen forbi Byggeri ’16 i Fredericia.

Og det er der en god grund til. Byggebranchen ser nemlig mere optimistisk på fremtiden end længe. Hvor syv ud af ti fagfolk i den danske byggebranche for to år siden mente, at byggeriet var i en af de værste kriser nogensinde, mener syv ud af ti nu, at byggeriet er ude af krisen.

Det konkluderede arrangøren, Danske Byggecentre, selv i en rundspørge tidligere på måneden. Og blandt andet derfor forventer administrerende direktør Palle Thomsen heller ikke, at krisesnak bliver et tema på Byggeri-messen i år.

Han var selv på talerstolen tirsdag morgen for at åbne årets messe, der er den 17. i rækken. Det samme var direktør Lene Espersen fra Danske Arkitektvirksomheder, som nåede at slå tonen an til dette års messetema – den bæredygtige innovation – inden standupkomiker Thomas Warberg løftede stemningen med et indslag, der sagtens kunne stå distancen i skurvognen ude på byggepladsen.

Nedenunder, ved indgangene, var der kø fra morgenstunden. De besøgende på Byggeri-messens åbningsdag kan blandt andet se frem til klokken 14, hvor Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard (A), uddeler Byggeriets Klimapriser til tre udstillere, der har gjort sig særligt bemærket inden for energi, klima og miljø.

- Bæredygtigt byggeri og innovative byggematerialer bliver et stadig vigtigere forretningsområde for byggebranchen. Niveauet blandt vores nominerede er højt, så noget indikerer, at byggeriet i stigende grad satser på grøn innovation inden for klima, energi og miljø, og det medvirker til at skabe vækst og arbejdspladser. Vi glæder os til at byde de mange tusinde besøgende velkommen til Byggeri-messen, siger Palle Thomsen.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri' 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156