23948sdkhjf

Geopartner åbner i Randers

Nye byggeprojekter og kommunale visioner for byudvikling gør Randers til en interessant by.
Det er med ambitionen om en lokal tilknytning og et højt serviceniveau, at Geopartner Landinspektører A/S pr. 1. marts udvider i Østjylland med etableringen af et kontor i Randers på adressen Tørvebryggen 12.

Byggeprojekter og kommunens visioner for byudviklingen i de kommende år, betyder at landinspektørfirmaet ser spændende muligheder i at være til stede med et lokalt kontor i byen.

- Randers er en interessant by, der udvikler og fornyer sig, siger landinspektør Kasper Wind fra Geopartner.

Med udvidelsen styrker Geopartner sin position i det midt- og nordjyske, hvor det nye Randers-kontor kommer til at understøtte kontorerne i Viborg, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Hensigten er at styrke den lokale forankring og samarbejdet med kunderne:

- Vi ser en værdi i at tilbyde kombinationen af en bred faglig viden og et indgående kendskab til lokale initiativer og projekter. Vi servicerer vores kunder ud fra en erfaring om, at lokal tilstedeværelse er vigtig – både for os og vores kunder. Derfor er vi også glade for at stille med et lokalt hold, der ser frem til at møde kunderne, der hvor de er, forklarer områdechef Jens Henrik Sørensen.

Geopartner har knap 200 medarbejdere fordelt på 24 kontorer i Danmark. Virksomheden har i 2016 åbnet kontor i Randers og Lindø. Med sammenlægningen af Landinspektørfirmaet Vektor A/S på Sjælland fik Geopartner desuden to nye kontorer i Lyngby og på Frederiksberg på Sjælland.

Geopartner er flyttet ind på adressen Tørvebryggen 12, Randers C pr. 1. marts 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078