23948sdkhjf

Rekordregnskab sender KPC ind i eksklusiv klub

KPC-koncernen kommer ud med nyt rekordresultat på 181 mio. kr. før skat. Omsætningen steg med 50 procent til 2,2 mia. kr.
KPC Holding A/S har netop offentliggjort årsregnskabet for 2015, som med en omsætningsstigning gør koncernen til medlem af den højst eksklusive klub herhjemme bestående af entreprenørselskaber med en årlig omsætning på over 2 mia. kr.

På bundlinjen er der tale om en fremgang på 37 procent, så resultatet før skat når rekordhøje 181 mio. kr.

- Væksten har været ligeligt fordelt mellem afdelingerne i Herning og København, og byggeaktiviteterne har primært fundet sted i større danske byer som København, Aarhus, Esbjerg og Odense, siger adm. direktør Bo Knudsen.

Tæt samarbejde med finansiel sektor
Med årsregnskabet for 2015 kan KPC fremvise fire års kontinuerlig vækst på både top- og bundlinje. Ifølge Bo Knudsen er der særligt ét kundesegment, som skal have æren herfor.

- De seneste års vækst er blandt andet drevet af, at KPC har udviklet langvarige samarbejdsrelationer med en række nøglekunder især inden for den finansielle sektor. Kunderne i dette segment vil også fremadrettet være rigtigt vigtige for KPC.

KPC har blandt andet afleveret det nye grønttorv Copenhagen Markets på 67.000 kvadratmeter i Taastrup, det nye Traffic Control Center (TCC Øst) for Banedanmark og boligprojektet Harbour Park i Aarhusgadekvarteret i København i løbet af regnskabsåret 2015.

Danish Crown-chef ny formand for bestyrelsen
Blandt de igangværende byggerier er højhuset Uptown og Pandoras nye domicil i København, Skanderborg Rådhus og indkøbscenteret Broen i Esbjerg.

- Ordrebeholdningen er god, og hvis vi fortsat kan undgå at lave fejl, vil 2016 også vise fremgang, vurderer Bo Knudsen, som oplevede en vækst i medarbejderstaben på 30 procent i 2015, så KPC i dag beskæftiger omkring 100 ansatte.

Ny mand ombord er også Kjeld Johannesen, der nok er mest kendt som CEO i Danish Crown. Han blev onsdag valgt som ny bestyrelsesformand på generalformsalingen i KPC, hvor den nuværende bestyrelsesformand, 79-årige Peter Leschly, havde frabedt sig genvalg efter 20 år på posten. Kjeld Johannesen stopper sit virke i Danish Crown den 1. april efter 28 år som direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094