23948sdkhjf

Lund & Staun slog ikke rekorden

Omsætningen er højere end nogensinde, men målt på indtjening står 2008 fortsat som det hidtil bedste i byggevirksomheden.
Første kvartal af 2015 blev det bedste nogensinde for Lun & Staun, og den gode start på året gav forventninger om, at regnskabsrekorden fra 2008 kunne slås.

Det lykkedes lige akkurat ikke. Årets resultat på 2,5 millioner kroner før skat er godt og vel 400.000 kroner mindre end i 2008. Resultatet er dog det næstbedste i virksomhedens historie.

- Vi havde store forventninger til, at vi ville have slået 2008-regnskabet. Vi har den største omsætning nogensinde, men på grund af skarp konkurrence i markedet har det ikke været muligt at tjene mere, end vi gjorde. Og så har vi investeret i to grene internt i virksomheden, siger administrerende direktør, Michael Lund, i et interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han føler sig til gengæld overbevist om, at rekorden står for fald i år. Ordrebeholdningen er større end nogensinde, og i erkendelse af, at projektstyring og risikovurdering bliver vigtigere og vigtigere har Lund & Staun oprustet med blandt andet en økonomichef, et par projektledere og en ny beregner.

Læs hele historien her:

Nordjysk byggevirksomhed præsterer sit næstbedste regnskab nogensinde

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189