23948sdkhjf

Byggemesse kårer årets bedste produkt

Nordbygg i Stockholm har kåret den bedste produktnyhed blandt de 900 udstillere.
I samarbejde med avisen Byggindustrin og Svensk Byggtjänst har Nordbygg siden 2010 kåret årets bedste produkt blandt de mange nyheder, som messens cirka 900 udstillende virksomheder præsenterer i Stockholm.

I år er ingen undtagelse, hvor ti produkter har udgjort feltet af nominerede til Nordbyggs Guldmedalj 2016. Vinderen blev kåret torsdag den 7. april, og guldet gik til Klimatfabriken for ventilatoren ”Klimat K7”.

- Tilsyneladende enkel, men spækket med multifunktionel teknologi og et energieffektivt redskab i kampen mod klimaforandringer, lyder det i juryens motivering.

- Der var en tæt topstrid, men i sidste ende var vi enige om at give dette års guldmedalje til Klimatfabriken, siger juryformand, Erik Hellqvist, der er administrerende direktør i Byggindustrin.

Juryen betegner Klimat K7 som et innovativt og let anvendeligt produkt, der rummer syv forskellige løsninger i en og samme ventilator.

- En selvkalibrerende motor optimerer luftstrømmen og forhindrer kuldenedfald, selv når ventilatoren kører med lav hastighed. Ventilatoren bruger mindre end 3 watt og indeholder hun materialer med lav miljøpåvirkning, siger Erik Hellqvist.

Foruden Erik Hellqvist består juryen af Bjørn Florman fra Stockholmsmässans materialebibliotek, Staffan Åkerlund, der er redaktør af Byggindustrin, Jørgen Hällström , der er kommunikation konsulent hos Cloudberry Urban Souls, Monica Björk , CEO hos Building Industries Federation og Peter Söderberg projektleder for North Building.

- Vi mener, at guldmedalje har en vigtig opgave - det peger på den store innovative styrke vores branche og kan tjene som inspiration for andre til at investere mere i nye løsninger og produkter, siger Peter Soderberg.

Find en beskrivelse af alle nominerede her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265