23948sdkhjf

home og CB Richard Ellis skal afsætte Z-huset

Det bliver ejendomsmæglerkæden home og erhvervsmægleren CB Richard Ellis, der kommer til at stå for henholdsvis boligsalg og erhvervsudlejning af ikonbyggeriet Z-huset på De Bynære Havnearealer i Århus. Det forventes, at der bliver rift om såvel boliger som erhvervslejemål.
Z-huset har indgået aftale med de mæglere, der kommer til at stå for salg og udlejning af ikonbyggeriets 11.000 m2 boliger og 14.000 m2 erhvervslejemål.

På boligsiden bliver home ansvarlig for at sælge de 60-75 eksklusive lejligheder. Lejlighederne bliver i størrelsen 70-250 m2, fordelt på 2, 3 eller 4 værelser, alle med enten taghave på 52m2 eller stor altan.

- Z-huset er et helt specielt projekt, hvor beliggenhed, arkitektur og materialer går op i en højere enhed. Ydermere er der de store taghaver, som er meget sjældent set i Århus centrum. Vi forventer, at der vil blive stor efterspørgsel på lejlighederne, siger salgschef hos home Århus City, Mai-Britt Aaen.

Erhvervslejemålene derimod bliver varetaget af CB Richard Ellis i Århus. Der kan tilbydes lejemål af varierende størrelse; fra få hundrede til flere tusinde kvadratmeter. Erhvervslejemålene bliver ligesom boligerne udført i eksklusive materialer, og der bliver formidable udsigter over Århus-bugten, havnen og byen.

- Z-huset får en fantastisk beliggenhed, og de virksomheder, der flytter ind i lejemålene, vil få et unikt arbejdssted. En placering her vil sende nogle positive signaler over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi er meget glade for og stolte over, at vi er blevet valgt til opgaven, og vi glæder os til at komme i gang med udlejningsarbejdet, siger direktør i CB Richard Ellis, Henning Norup.

Administrerende direktør i Z-huset A/S, Mogens Sønderup, indrømmer, at det har været en svær udvælgelsesproces:

- Vi har haft mange gode dialoger med mæglere, men har slutteligt valgt home til boligsalget, fordi de har stor erfaring med at sælge luksusboliger i Århus. CB Richard Ellis har vi ligeledes valgt på grund af deres erfaring med eksklusive erhvervslejemål, og så har CB Richard Ellis et stort internationalt netværk. For begge mæglere gælder det desuden, at kemien mellem os har været rigtig god, og det mener vi er vigtigt, siger Mogens Sønderup.



Kilde: Z-Huset

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125