23948sdkhjf

Præriedage med årets skarpeste tilbud i bøssen

Præriedagene er lig med Midt- og Vestjyllands største messe for professionelle håndværkere og industrien med rigtig gode tilbud på kvalitetsværktøj og -beslag, som findes på spændende stande ved de 50 deltagende leverandører. Præriedagene løber af stablen d. 4. og 5. september.
I anledning af Præriedagene bliver Carl Ras Engros Beslags engroscenter udvidet med et 1000 kvadratmeter stort telt, og udover gode tilbud bydes der på konkurrencer, saloon med fuld forplejning og den nyeste faglige viden.

Leverandørerne kommer nemlig ikke bare med skarpe tilbud, men også arbejdende stande med de nyeste produkter og arbejdsmetoder, som kan hjælpe kunderne til at få det optimale ud af produkter og løsninger, så arbejdet i hverdagen bliver nemmere og mere effektivt.

Men det er ikke kun priserne, der er skarpe – på dagene står husfrisøren gratis til rådighed med kam og saks efter først til mølle-princippet. Der er også mulighed for at vinde gode præmier og for at få en professionel snak med kollegaer i branchen over en øl, vand og en ristet hotdog i saloonen.

Uanset hvad kunden kommer efter, så er et veloplagt personale klar til at tage imod, servicere og vise rundt på både messen og i den 5.000 kvadratmeter store butik og lager. Præriedagene er blevet en tradition, og medarbejderne glæder sig til en af årets absolut største begivenheder. Kim Bak Kristensen, afdelingschef i Carl Ras Engros Beslag, siger:

- Det bliver to festlige dage, og vi glæder os til at give vores kunder skarpe tilbud på både den ene og den anden måde, men også til at vise vores nyombyggede engroscenter frem og ikke mindst give vores kunder branchens bedste service og gode oplevelser.

Carl Ras Engros Beslags Præriedage løber af stablen: Torsdag den 4. september kl. 12.00 - 17.00 og fredag den 5. september kl. 10.00 - 16.00 på Sletten 31, 7500 Holstebro.

Kilde: Carl Ras - http://www.carl-ras.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156