23948sdkhjf

Barslund åbner afdeling i Aarhus

Anlægsentreprenøren har travlt i det midtjyske og etablerer nu en fast base i Viby ved Aarhus.
Barslund Group har åbnet en ny afdeling på Øllegårdsvej 2 i Viby under ledelse af produktionsdirektør, Hans Frost Pedersen, og afdelingschef for Jylland, Jimmy Knudsen.

Det skriver Århus Stiftstidende .

Hensigten er at skabe en bedre ramme for koncernens mange igangværende projekter i området og vil i første omgang blive nyt afdelingskontor for selskaberne Barslund, Spotland og Shoulders.

- Det er essentielt at have en fast base, hvor nye kunder og samarbejdspartenere kan komme i kontakt med et af selskaberne, uden at skulle tage turen til Sjælland. Barslund ønsker at indgå aftaler med flere jysketablerede samarbejdspartnere, hvor målet er at opbygge et stærkt partnerskab, siger administrerende direktør, Thomas Barslund, til Århus Stiftstidende.

Barslund arbejder for øjeblikket på projekter som Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby, Aarhus Letbane, Viborgvej og motorvejsprojekterne ved Holstebro og Silkeborg.

Nyheden om den nye afdeling kommer samtidig med, at Barslund har offentliggjort sit 2015-regnskab.

Heraf fremgår, at omsætningen er øget med knap fire procent, mens overskudsgraden er øget fra 4,7 til 5,1. Resultatet før skat udgør lidt mere end 62 millioner kroner, og det er bedre end forventet.

I indeværende regnskabsår forventer en omsætning og et resultat med ”moderat vækst i forhold til 2015”.

Moderselskabet Barslund Group A/S har i 2015 realiseret et resultat på 38,7 millioner kroner før skat ud af en omsætning på 1.311 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094